naisa

NAISA PORAŽENA U KRUŠEVCU!





Rukometašice Naise poražene su u Kruševcu rezultatom 29-28 (17-13) i po svemu sudeći plasman u plej of ostaće samo san.

A da on ne bude ispunjen doprinele su bivše rukometašice Naise, Iva Đorđević, Katarina Radović, Jovana Bartošić Atanasković i Tamara Simonović koje su 18 puta zatresle mrežu svog kluba.

Dešavanja na terenu pokazala su da se Naisa s pravom pribojavala ekipe Napretka, sa kojom je snagu odmerila i u pripremnom periodu. Od tada se promenilo to što se tim iz Kruševca pojačao, a Naisa je oslabljena jer je nekoliko bitnih igračica, u međuvremenu, napustilo klub iz Čaira.

Domaćin je većim delom susreta sve konce utakmice držao u svojim rukama. Vodio je na poluvremenu sa 17-13, a razlika je u korist rukometašica Napretka išla i do 7 golova prednosti, nakon početne serije u drugom delu susreta od 3-0.

Naisa je sve vreme jurila rezultat i imala i dobre periode u igri. Zahvaljujući, pre svega mlađanoj Branki Stojanović, koja je sva svoja četiri gola postigla u poslednjoj četvrtini utakmice, Naisa je bila na korak od izjednačenja, ali ne i od pobede. Stizala je Naisa na gol zaostatka, ali snage za preokret nije bilo.

U redovima Naise najefikasnije su bile Jelena Stojanović sa 9 i Olivera Nikolić sa 8 golova.

U 18.kolu Naisa dočekuje Bekament.

 

Kruševac, „SC Kruševac“. Gledalaca 150.

Isključenja: Napredak 8 minuta, Naisa 8 minuta.

Sedmerci: Napredak: 4 (3), Naisa 3 (2).

ŽRK NAISA: A.Nedeljković, Ivanović, M.Nedeljković, Konatar, Milošević, Čočaj 4, Zdravković Đorđević, A.Ranđelović, P.Ranđelović, J.Stojanović 9, Nikolić 8, Grujić, Bukurić, B.Stojanović 4, Knežević 3.

ŽRK NAPREDAK-12: Savić 1, Balaban, Stojanović, Nikolić, Momčilović 1, Stekić 3, Atanasković Bartošić 4, Radović 5, Živković, Đorđević 6, Grozdanova, P.Stojanović, Nikolić 5, Simonović 3, Tomić 1.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam